Investeringsforeninger

InvesteringsforeningerØnsker man ikke selv at vælge obligationer eller aktier til sin opsparing, vil køb af beviser i en investeringsforening være et godt alternativ.

Der findes flere forskellige børsnoterede investeringsforeninger, og alle disse har forskellige afdelinger.

Typisk har foreningerne både obligations- og aktieafdelinger, hvor obligationsafdelingerne kan være opdelt på korte og lange obligationer, indeksobligationer og virksomhedsobligationer m.v.

Aktieafdelingerne er typisk opdelt efter aktiemarkedernes geografiske placering, eksempelvis Danske, globale eller aktier fra Fjernøsten.

Info om Investeringsforeninger

Ved placering af opsparing i beviser udstedt af investeringsforeninger, slipper man for en del af det arbejde, der følger med at være investor. Bl.a. sørger foreningen for udvælgelser af værdipapirer og geninvestering af udbytte af aktier og rente- og udtræknings-beløb fra obligationer.

Ligeledes har foreningen den fornødne faglige ekspertise og følger dagligt udviklingen på fondsbørserne, og omlægger evt. beholdningen, såfremt dette måtte være lønsomt.

Samarbejdsaftaler :

 

Ny Mobilbank app til iOS

Mandag d. 20. august 2018 frigives vores nye Mobilbank app til iOS (iPhone og iPad) i App Store.

Dette betyder, at du ved login i nuværende app, fra mandag d. 20. august vil blive bedt om at hente en opdatering, da den gamle app ikke understøttes længere.

Klik på den ønskede vejledning og få hjælp med opdatering.


Trin for trin vejledning ren tekst

Halvårsregnskab 2018

Regnskab


Halvårsregnskabet 2018 udviser en tilfredsstillende udvikling, med fremgang på stort set alle regnskabsposter. Og for første gang overstiger balancen 1 mia. kr. - og en egenkapitalen på 165 mio.

For yderligere information, læs halvårsrapporten her...

Dobbelt indskud på børneopsparing

Børn som laver forsøg

Ny lov gør det muligt at indskyde helt op til 6.000 kroner årligt på børneopsparingskontoen med virkning fra 1. januar 2018.

Læs mere her ...

Dine drømme skal realiseres

Drømme

Drømme er en vigtig del af livet. Både små og store! - Og nogle skal naturligvis føres ud i livet.

Det er her vi kommer ind i billedet.

 

KundeKroner Totalkredit

KundeKroner

Der er fortsat KundeKroner til dig som har realkreditlån i Totalkredit, som Sparekassen Balling og 55 andre pengeinstutter samarbejder med.

Kontakt din rådgiver, for at høre hvad det betyder for dig - eller beregn selv dine KundeKroner på Totalkredit.dk/KundeKroner

Nyt nummer af Pengenyt

Pengenyt nr. 2 2018


I dette nummer kan du bl.a. læse om følgende emner:

  • Det er ikke for at genere, de stiller spørgsmål i pengeinstituttet
  • Det betyder den Nye skattereform
  • Investering fås også uden den store eksperthjælp

Læs Pengenyt her