Priser og regler

Dame med procent tegn i håndenPræcis som i en hvilken som helst anden servicevirksomhed, betaler man også for sine ydelser i Sparekassen. Ofte er det din adfærd, der afgør, hvad du skal betale for dine servicer. Det er altså et spørgsmål om man vælger discount eller høj kvalitet og god service.

Vores prispolitik er baseret på, at vi tilbyder attraktive produkter og ydelser til fornuftige priser. Samtidig ønsker vi at fastholde en fornuftig indtjening, som sikrer Sparekassens udvikling og handlefrihed.

Selvbetjening giver lavere eller ingen gebyrer. Betal regninger, overfør penge mellem dine konti eller overfør penge til et andet pengeinstitut, handel med værdipapirer, overførsel til udlandet, lav dit eget budget m.v. - alt sammen noget du kan klare fra din Netbank og derved spare penge.

Vores prisfastsættelse på produkter og serviceydelser afhænger naturligvis af mange ting. Hvad koster det for eksempel at udvikle, tilbyde og udføre? - Du kan altså spare penge ved selv at ordne mange af dine pengeforretninger i Netbanken.

Vi er altid klar til at komme med forslag til, hvor og hvordan du kan spare penge.

Udover priser og gebyrer finder du også på denne side en række regler og retningslinjer, som gælder for kunder i Sparekassen.