Kort

Spær dit kort Dame med kort

Ring til os på tlf. 97 56 44 22

Dankort, VISA/Dankort, hævekort
Udenfor vores åbningstid skal du ringe til Nets på tlf. 44 89 29 29 (døgnåben).

MasterCard
Udenfor vores åbningstid skal du ringe til Nets på tlf. 44 89 27 50 (døgnåben).

Betalingskort
Det er dit behov, der afgør hvilket kort du skal vælge.
 
Visa/Dankort ? et og samme kort
Vælger du et Visa/Dankort får du faktisk to i et kort. Fortager du betalinger i Danmark fungerer kortet blot som et ganske almindeligt dankort. Og benytter du kortet i udlandet, er det Visa-kortet.

Læs mere here

MasterCard
MasterCard er meget mere end et betalingskort. Du får forskellige former af forsikringer, rabatter og mange andre fordele oveni. Det er dit behov, der afgør, hvilket kort du skal vælge. Skal det være et kreditkort eller debetkort. Skal det være en standard kort, guld- eller platinumkort.

Læs mere her

Ungdomskoncept
Kortet hedder Young og kan bruges på nettet og hele verdenen. Og du kan kun bruge det beløb, der står på din konto.

Læs mere her

Design dit eget kort
Du har mulighed for selv at vælge, hvilket billede du vil have på forsiden af dit kort. Det gælder både på dit Visa/Dankort eller MasterCard Debet.

Sådan gør du! Find det billede du vil bruge og gem det på din computer og klik på linket herunder og du vil blive guidet videre trin for trin.

Kortdesign

Dankort Secured by Nets / Verified by VISA / MasterCard SecureCode
Hvis du møder en af disse når du forsøger at handle på nettet, skyldes det en fælles sikkerhedstandard for nationale og internationale betalingskort på nettet, som netbutikkerne kan vælge at få tilknyttet deres betalingssystem.

Du kan læse mere om Dankort Secured by Nets her..., Verified by VISA her... og om Master SecureCode her..., hvor det også vil være muligt at tilmelde sig.