Døgnboks og bestilling af kontanter

I Sparekassen Balling har vi indgået en aftale med kontanthåndteringsvirksomheden NOKAS med virkning fra 1. marts 2022. 

Kig efter KONTANTEN, næste gang du skal bruge en pengeautomat.
Her kan du hæve og indbetale penge døgnet rundt, og du finder KONTANTEN i hele landet. Så kan du altid håndtere dine kontanter lige der, hvor du er.
KONTANTEN er et samarbejde mellem Nokas og en række pengeinstitutter,
herunder Sparekassen Balling.
Det betyder, at du trygt og nemt kan bruge pengeautomaten
– præcis som du plejer.

 

Dine fordele som erhvervskunde

Aftalen betyder, at NOKAS håndterer al kontanthåndtering for vores erhvervskunder.

Med en indbetalingsløsning fra Nokas er mulighederne mange, og fælles for dem alle er, enkel indbetaling, umiddelbar kreditering på virksomhedens bankkonto og kundesupport, som er klar til at hjælpe dig, uanset hvilken situation du befinder dig i.
Er du erhvervskunde i et pengeinstitut, der har tilsluttet sig KONTANTEN, kan du benytte begge indbetalingsmuligheder, mens kunder i øvrige pengeinstitutter, har mulighed for at gøre brug af alle vores døgnbokse. Benyttelse af mønttællere, der er placeret i et pengeinstitut, er som udgangspunkt forbeholdt kunder med konto i pengeinstituttet.


Det betyder, at du som erhvervskunde skal indgå en aftale med NOKAS, hvis du har brug for at benytte døgnboks eller har behov for at kunne bestille mønter og sedler.

Læs mere om NOKAS' indbetalingsservice her.

 

Har du brug for døgnboks eller byttepenge?

Hvis du vil benytte KONTANTENS døgnbokse til indbetalinger eller har behov for byttepenge i form af mønter og sedler, skal din virksomhed have en indbetalingsaftale med Nokas.

Du kan forvente cirka tre ugers behandlingstid fra oprettelsen er gennemført og signeret med NemId Erhverv. Har du ikke et NemId Erhverv, kan du kontakte Nets for oprettelse af dette.

Cirka en uge før aftalens startdato vil du modtage et velkomstbrev fra Nokas indeholdende startdato, koder til døgnboks og link til Nokas’ kundeportal (til registrering af deponeringer i døgnboks og bestilling af mønter og byttepenge) samt øvrig information.

Du vil desuden modtage 10 døgnboksposer og labels. Yderligere døgnboksposer og labels kan efterfølgende bestilles på Nokas’ kundeportal.
Opret en aftale med NOKAS

ATM-indbetaling

Du kan nemt og hurtigt indbetale dagens omsætning i en af alle vores mange ATM´er, kaldet KONTANTEN. Automaten kan f.eks. være tilknyttet lige præcis den by, som du har lokaler i. Dette betyder, at du altid har en indbetalingsmulighed lige ved hånden.

Find en automat nær dig

Tag fat I din rådgiver eller kontakt NOKAS, hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål  er du meget velkommen til at tage fat i din rådgiver.

NOKAS’ kundeservice står også til rådighed på tlf. 70 15 76 00, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Kontanten Indsigelsesformular

Klik her