Covid-19 ingen hindring
for rådgivning til kunderne

For at reducere risikoen for smittespredning, arbejder mange af medarbejderne hjemmefra. Men de betjener stadig kunderne. Er du utryg ved den situation, vi alle er en del af, er du velkommen til at kontakte din rådgiver.

Garantmøde 2020
flyttes til september

På grund af usikkerheden om udviklingen af Coronavirus (COVID-19) har Sparekassen besluttet at flytte garantmødet til onsdag den 16. september 2020.

Kunderådgiver søges
til Holstebro

Vi søger en dynamisk kunderådgiver til vores afdeling i Holstebro. Du har en finans uddannelse og er fagligt velfunderet, så du kan yde kunderne en optimal rådgivning fra første dag. Måske er det dig, vi skal bruge? 

Vi kender
lokalområdet

... og vores fundament bygger på tre nøgleord:
Professionel, troværdig og nærværende.

Vi er altid klar, når du er klar!
- også uden for åbningstiden.

Coronavirus/covid-19 - hvad gør Sparekassen

Årsrapport 2019

Sparekassens årsregnskab for 2019 byder på et overskud før skat på 14,4 mio. Det meget tilfredsstillende resultat - der er det bedste i Sparekassens 106-årige historie - er positivt påvirket af en meget høj aktivitet på boligområdet, salg af aktier i Sparinvest, samt meget beskedne tab og nedskrivninger. Resultatet for 2019 medvirker yderligere til, at Sparekassen Balling fortsat fremstår stærk og klippefast, som et af landets mest solide pengeinstitutter. Læs nærmere herom i årsrapporten, hvor man på side 4 kan få et hurtigt overblik over regnskabets hovedpunkter.

Årsrapport 2019