Halvårsrapport 2022

Sparekassens regnskab for 1. halvår 2022 viser en meget tilfredsstillende udvikling i den ordinære drift, idet basisindtjeningen øges med hele 46 % til 9,8 mio.

Læs mere

Få svar på dine spørgsmål til net- og mobilbanken

Vi har samlet svarene på de ofte stillede spørgsmål, du kan have til vores net- og mobilbank.

Slut med negative indlånsrenter for privatkunder 

Pr. 15. august 2022 er det slut med negative renter for privatkunder. Sparekassen har som følge af Nationalbankens rentestigning på 0,5 procent p.a. valgt at hæve renten yderligere, så indlånsrenten herefter er 0,00 procent


Bliv klar til ferien - se de mange fordele dit kort har

Vidste du at du kan hæve op til 15.000 kr. i KONTANTEN-automater? Du kan også hæve et tilsvarende beløb i EUR. Vi har samlet alle fordelene til dig, så du er klar til ferien i udlandet.

NemID bliver til MitID i løbet af 2021 og 2022

Alle med NemID skal skifte til MitID. MitID kommer du til at bruge på samme måde du indtil nu, har brugt NemID. Når det er din tur, får du besked i netbanken. I mellemtiden skal du stadig passe på dit NemID.

Ændrede priser for betaling i valuta

Pr. 15. august 2022 ændrer vi af forretningsmæssige årsager udvalgte tillæg/fradrag for betaling i valuta. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte din rådgiver. 

Fyr oliefyret med et tilskud på 10.000 kr. 


Udover tilskuddet på 10.000 kr fra Totalkredit kan du søge om tilskud fra staten, og gøre det endnu billigere for jer at sige farvel til oliefyret. Læs mere om betingelserne hos Totalkredit eller kontakt din rådigver. 

Nyt system til foreningskunder - Unioo

Systemet hjælper med at frigive vigtig tid, som kan bruges til det vigtige arbejde i foreningen. Bestyrelsen kan gratis benytte systemet til blandt andet medlems- og kontingenthåndtering, dagsorden, mv.

Tidlig pension eller efterløn - få hjælp til hvad du skal vælge

Det er dit valg, og vi laver gerne en beregning på hvilken løsning der passer dig bedst. På den måde kan du overveje dine muligheder, på et oplyst grundlag, inden den 30. juni 2022, hvor den endelige beslutning skal træffes. 

Gemmer dit hus på energiforbedringer?

Med et Totalkredit Energitjek kommer du godt fra start med din energirenovering. En energikonsulent giver dig nemlig et overblik over – og konkrete forslag til – hvad der skal til for at optimere din boligs energiforbrug.