Vil du være vores nye kollega?

Privatrådgiver til Skiveafdelingen søges

I Sparekassen Balling er vi bevidste om at vi er det eneste lokale pengeinstitut der er tilbage i Skive Kommune. Vi oplever en god tilstrømning af gode privatkunder og i den forbindelse søger vi en privatrådgiver, der vil bidrage med at skabe gode forretninger og videreudvikle et godt fagligt- og socialt fællesskab der pt. tæller 13 kolleger

 

Som privatrådgiver er din primære opgave at tage godt imod den store tilstrømning af nye kunder, der udover kompetent rådgivning, sætter pris på nærvær med en direkte kontakt til egen rådgiver. Vi søger derfor dig der motiveres af et pengeinstitut, hvor der er store frihedsgrader og mulighed for indflydelse. Du vil med udgangspunkt i, at afdelingen befinder sig i en attraktiv markedsposition med et stort vækstpotentiale, blive en del af de udadvendte aktiviteter som profilerer Sparekassen i lokalområdet. Med andre ord vil du få en afvekslende og alsidig hverdag, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på Sparekassen.

 

Din profil

Du er måske i dag i en lignende stilling med få eller nogen års erfaring, og med et ønske om at opnå flere kompetencer på blandt andet bolig-, investerings-, og pensionsområdet. Det kan også være du er en erfaren rådgiver, der har flere års erfaring som rådgiver, hvor du kommer 360 grader rundt om kundens økonomi, og ser Sparekassen som dit næste skridt i karrieren.

 

Du evner at skabe stærke kunderelationer, således at kunderne bliver gode ambassadører for afdelingen. Kundetilfredshed er en naturlig driver for dig – lige som du ved hvor vigtigt det er, at både kunder og kolleger føler sig godt tilpas i afdelingen.

 

Derudover er du en person, der trives med en travl hverdag i en afdeling, hvor forretningsmæssig udvikling og socialt samvær går hånd i hånd.

 

Sparekassens værdier er at bevare og udbygge rammerne for et godt og udfordrende arbejdsliv for vores medarbejdere ved at fokusere på medarbejdernes arbejdsglæde via kompetenceudvikling, handlefrihed og motivation. Alt sammen for at sikre en god kultur, til glæde for både kunder og medarbejdere.

 

Såfremt du har spørgsmål er du velkommen til et kontakte afdelings-og erhvervsdirektør, Mads Stampe på telefon 22 37 95 80 eller på msta@sparekassenballing.dk

 

Send din ansøgning samt cv til msta@sparekassenballing.dk hurtigst muligt, men inden 30. juni. Vi behandler ansøgninger løbende.