Privat- og erhvervsrådgivere til Sparekassen Balling i Skive

Privat- og erhvervsrådgivere til Sparekassen Balling i Skive 

Sparekassen Balling er et lokalt, stærkt og selvstændigt pengeinstitut med afdelinger i Balling, Holstebro og Skive. Sparekassen bygger på et sundt forretningsgrundlag med en egenkapital på knap 200 mio. kr. og en kapitalprocent på knap 25 %, hvilket gør Sparekassen til et af landets mest solide pengeinstitutter. 

Sparekassen Balling bygger på en lokal forankring og ønsker derfor at være en engageret del af det lokale samfund. Vi tilstræber at støtte nye muligheder og vil fremme sunde projekter, der gerne må gavne beskæftigelsen i lokalområdet. 

Sparekassen oplever en stor tilstrømning af nye kunder, der ud over kompetent rådgivning, sætter pris på nærvær og tilgængelighed med direkte kontakt til egen rådgiver. Vi søger derfor privat- og erhvervsrådgivere, der motiveres i et pengeinstitut, hvor der er store frihedsgrader og mulighed for indflydelse.

Kan du lide at tage initiativ og have ansvar, og vil du gerne videreudvikle dig blandt kompetente og motiverede kolleger? Så kan du blive del af vores stærke team i Skive på p.t. 13 medarbejdere. 

Som privatrådgiver skal du sammen med dine nye kolleger tage imod de mange nye kunder i afdelingen og sikre, at de får en kompetent og serviceminded rådgivning inden for blandt andet bolig, investering og pension. Derudover trives du med de udadvendte aktiviteter og er med til at profilere Sparekassen i lokalsamfundet. 

Som erhvervsrådgiver får du et tæt parløb med erhvervsdirektøren i videreudviklingen af erhvervsafdelingen – med geografisk fokus på Skive og omegn. Vi søger således en rådgiver, som har kendskab til Skive som markedsområde og som motiveres af at rådgive mindre og mellemstore virksomheder. 

Din baggrund 
Vi søger rådgivere med flere års erfaring, som evner at kommunikere proaktivt med kunderne og dermed opbygger stærke relationer, således at kunderne bliver gode ambassadører for afdelingen. Kundetilfredshed er en naturlig driver for dig – ligesom du ved hvor vigtigt det er, at både kunder og kolleger føler sig godt tilpas i afdelingen. 
Du motiveres af at skabe resultater, men lægger samtidig vægt på et stærkt teamwork med dine kolleger. 
Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau og er stærk på kreditområdet. 

Som person har du: 
Købmandskab og evnen til at se muligheder  
Gode evner til at skabe relationer i lokalområdet 
En positiv livsholdning og humor 
Gode samarbejdsevner samt en teamorienteret tilgang 
En kvalitetsbevidst og serviceorienteret grundholdning. 
Derudover er du en person, der trives med en travl hverdag blandt mange kollegaer i en afdeling, hvor forretningsmæssig udvikling og socialt samvær går hånd i hånd. 

Sparekassens værdier: 
Vi ønsker at bevare og udbygge rammerne for et godt og udfordrende arbejdsliv for vores medarbejdere ved at fokusere på medarbejdernes arbejdsglæde via kompetenceudvikling, handlefrihed og motivation. Dermed sikrer vi en god kultur, til glæde for både kunder og medarbejdere. 

YDERLIGERE SPØRGSMÅL? 
Kontakt Managing Partner Bodil Brodal hos BRODAL Search & Selection på telefon 3092 7123. Diskretion og fortrolighed er en selvfølge.

Eller kontakt Afdelings- og erhvervsdirektør Mads Stampe, Sparekassen Balling i Skive, på telefon 2237 9580. 

Send din ansøgning samt CV til brodal@brodalsearch.dk hurtigst muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende.