Årsrapport 2018

Sparekassens årsregnskab for 2018 udviser et meget tilfredsstillende resultat med et overskud på 9 mio. efter skat

Læs mere her

Indkaldelse
repræsentantskabsmøde

Sparekassen indkalder til ordinært repræsentantskabsmøde i Pulsen "Multisalen" torsdag, den 28. februar 2019 med følgende dagsorden....

Skal Sparekassen Balling
være årets pengeinstitut?

Skive Awards er et prisuddelingsshow for æresfyldte erhvervspriser. Og på www.skiveawards.dk kan du indstille kandidater i forskellige kategorier. 

Aktiesparekonto
- en nyhed

Ny lov betyder, at du kan oprette en Aktiesparekonto i Sparekassen Balling. Det er let at handle aktier på kontoen. Og så kan du hæve skattefrit fra kontoen.

Alderspension
- nye regler

En stor fordel ved opsparing på alderspension er, at udbetalinger ikke modregnes i offentlige ydelser, som det er tilfældet ved for eksempel rate- og livsvarige pensioner.

NemID
nøgleapp

Et digitalt supplement til dit nøglekort, som bruges direkte fra din smartphone eller tablet. App'en er gratis og kan hentes i App Store og Google Play.

Få mere ud af
din opsparing

Afkast er vigtigt i forbindelse med med opsparing. Blot få procent mere i afkast om året kan fordoble din opsparing på længere sigt.

Pengenyt
- altid populære artikler

Her bringer vi det seneste nummer af Pengenyt. Og har du brug for at gå tilbage i historikken, har vi også her samlet udgaver af bladet helt tilbage i 2006.

Et godt sted at starte
- overblik over realkredit

Tænker du på, hvad det vil koste dig at købe ny bolig? så download app'en fra Totalkredit og Sparekassen Balling i App Store eller Google Play.